Job & Karriere

STORE MANAGER MED ENGAGEMENT SØGES

Der søges en Store Manager til vores butik på Østerbro. 

Om MADE

MADE har taget hele bagel kategorien og løftet den op i Premium kvalitet. Vi bager vores bagel løbende gennem dagen, alt vores fyld og tilbehør er udviklet af kokke og designet til hver bagel, og bliver konstant tilpasset, så vi får den højeste kvalitet! Vores mål er at åbne 20 butikker indenfor de næste 2-3 år, men det mål når vi ikke uden dig!

En karismatisk person

Vi søger en Store Manager på fuldtid med min. 1-2 års erfaring fra lignende stilling. Derudover søger vi en person som har hjertet på det rette sted, fordi det for os er vigtigere at din udstråling sammenfletter med dynamikken, og arbejdsmiljøet i vores butikker.

En karismatisk person – vi søger en person med kant – en der på sin egen finurlige måde har personlighed og en evne til at skabe et team med god energi, så er vi sikre på at vores gæster altid går gladere ud end de kom ind.

Stillingen

Som Store Manager bliver du leder af den daglige drift af butikken. Her har du ansvaret for at lægge vagtplan, bestille varer, ansætte nyt personale, oplære medarbejdere, og generelt sørger for at butikken følger den bestemte udviklingsplan i forhold til omsætning, vareforbrug og løn procent.

Vi har et uddannelsessystem, et stærkt rapporteringssystem, og på ugebasis har du din egen coach, hvor nøgletal som løn procent, vareforbrug og top linje indgår, så disse begreber bliver en del af din hverdag.

Du vil få en grundig oplæring og træning i konceptet – MADE værdier og ånd.

Du vil blive en nøglespiller på vores rejse og dette indebærer, at indgå i vores professionelle ledergruppe med mulighed for at være med i udviklingsprocessen for MADE som brand. 

Da vores vision er at ekspandere brandet MADE, vil du også have mulighed for at være med til at åbne nye butikker op.

Lønpakke

Vi tilbyder derudover en attraktiv løn, som selvfølgelig afspejler det ansvar du får hos os. 

Lyder det interessant?

Så send en ansøgning på info@madenordic.com.

For yderligere spørgsmål kontant: Henrik Schlüntz mobil 40 56 17 00.

0
    0
    KURV
    DIN KURV ER TOMBESTIL MAD
    Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.