MADE The Bagel Shop

En bagel bagt med passion, tilberedt med kærlighed og serveret med glæde, smager bare bedre. Derfor smager en MADE bagel helt særligt. Uanset om du spiser den med vores fyld eller au naturel. Udover, at bagelen er håndlavet og bagt fra bunden i bagelshoppen, er fyldet også kreeret helt fra bunden af de bedste råvare fra Sydsjælland.

For filosofien bag MADE The Bagel Shop er ret enkel: Vi vil gi’ dig friskbagte bagels, som fra første til sidste bid giver dig en uforglemmelig smagsoplevelse. Derfor tør vi godt love, at du aldrig har fået bagels som bagels fra MADE The Bagel Shop.

MADE Fyld

Fyldet i din MADE bagel er nøje udvalgte og kreeret helt fra bunden på Roholtegaard nær Præstø. Vores tørsaltede bacon er fra Holmegaard og den røgede laks fra Sydsjælland. Og selvfølgelig fremstiller vi vores egen unikke cream cheese. Hver eneste ingrediens er der tænkt over, så det hele spiller sammen i smag og konsistens.

 Når du sætter tænderne i en MADE bagel, skal du fra første til sidste bid have en smagsoplevelse, der er i fuldkommen balance.

0
    0
    KURV
    DIN KURV ER TOMBESTIL MAD
    Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.